top of page

La nostra identitat

Fomentar un estil d'alimentació més saludable i natural mitjançant

el consum de productes ecològics lliures de productes químics o artificials

per a la seva conservació.

Cuidar l'alimentació és essencial per mantenir la teva salut.
 

l-07w.jpg
lechuga.jpg

La nostra filosofía 

Responsabilitat amb el medi ambient. 


Des de Bio Magatzem volem asumir un comportament amigable amb el medi ambient i per això hem apostat pels productes de proximitat per tal de reduir el fort impacte ecològic que comporta el transport de mercaderies des de llocs remots.

D'aquesta manera, Bio Magatzem col·labora amb els productors locals de productes ecològics per tal de promoure les següents fites:

  • Tenir cura del medi ambient reduint la contaminació i apostant per productes elaborats mitjançant sistemes de producció més sostenibles i racionals, que garanteixin la successió de recursos per a generacions futures.

  • Advocar per una economia més justa mitjançant l'eliminació d'intermediaris i respectant els drets dels productors.

  • Fomentar una alimentació més equilibrada i, en conseqüència, més sana i saludable mitjançant el consum de productes ecològics.

  • Afavorir l'economia local impulsant el consum de productes de proximitat.
     

Els nostres productes

A granel

 

Defensant la nostra orientació de respecte amb el medi ambient i amb el propòsit de reduïr al màxim l'ús d'envasos i embalatges,

Bio Magatzem aposta per la comercialització de productes a granel. D'aquesta manera, en el nostre establiment podran trobar una extensa oferta de productes com: fruites, verdures, cereals, llegums, pasta, farines, mel, embotits, formatges, fruites deshidratades, etc.

l-50w.jpg
image2.jpeg

Proximitat

 

Ens enorgulleix treballar amb productors locals i propers, en aquest sentit, sempre prioritzem aquells productes produïts a la nostra illa. Gràcies a això, diàriament els podem oferir una gran varietat de fruites

i verdures fresques produïdes a les finques "Sa Bassa" i "Santo Domingo", ous i formatges de la finca "Algendaret Nou", melmelades

i herbes aromàtiques de "Binialàs", així com pa fresc de "Es Gra".

Productes elaborats

L'alimentació ecològica és un dels pilars bàsics de la nostra filosofia. Per això, a Bio Magatzem tots i cadascun dels productes que comercialitzem posseeix la seva corresponent certificació de

producte ecològic.

D'aquesta manera, bé sigui, en el nostre establiment, bé, a la nostra botiga on-line, trobaran una àmplia gamma de productes elaborats de forma respectuosa amb el medi ambient i lliures de substàncies químiques conservant intactes tots els seus valors nutricionals.
 

l-31w_edited.jpg
glass-5262911_1920.jpg

Cosmètics

 

Bio Magatzem els ofereix una gamma de cosmètics naturals elaborada a mà completament amb ingredients provinents de l'agricultura ecològica.

De les nostres principals marques, destaquem: SAIGU Cosmetics, Ajedrea, Matarrania, Lilà...

bottom of page